Welkom bij
RENT VALLEY

Bij Rent Valley zijn we dag in dag uit bezig met verhuur van appartementen in en om Den Haag. Wat ons werk leuk maakt, is het continu zoeken naar de perfecte match tussen de woningzoekende en de woningaanbieder.
Ons doel is om beide partijen met succes bij te staan in dit proces. Er is voor ons niets leuker dan een tevreden klant!

De woningen die wij aanbieden bevinden zich met name in de levendige en gewilde wijken in en om Den Haag. De woningen voldoen aan een strenge kwaliteitsnorm, waarbij aandacht is besteed aan duurzaamheid en leefbaarheid.
We verhuren verschillende typen woningen die ook aan diverse doelgroepen wordt aangeboden. Denk daarbij aan:

- Studenten 
- Expats
- Diensverlenende professionals zoals verpleegkundigen, politieagenten en leraren
- (Young) Professionals

Bij het vinden van de juiste match speelt het zoekprofiel van zowel de huurder als verhuurder een grote rol, daarom is het invullen van het registratieformulier voor ons noodzakelijk. Hoe specifieker u bent, des te beter kunnen wij u helpen.

 

 

Een selectie uit ons aanbod

Werkwijze

1

Registreren

Registreren

Vul het inschrijfformulier in en benoem de woning waarin u geïnteresseerd bent. Wij beoordelen uw zoekcriteria en matchen dit met ons aanbod.

2

Bezichtiging

Bezichtiging

Als wij een woning hebben gevonden die voldoet aan uw criteria en dat van de verhuurder, nodigen wij u uit voor een bezichtiging. 

3

Interesse

Interesse

Heeft u na de bezichtiging interesse in het huren van de woning, dan verzoeken wij u om ons een aantal documenten toe te sturen. Na ontvangs van ALLE relevante documenten, nemen wij uw dossier in behandeling.

4

Beoordeling

Beoordeling

De documentatie wordt door ons gecontroleerd en het dossier wordt aan de verhuurder voorgelegd. Indien dit traject succesvol is verlopen en de verhuurder ook akkoord is, dan zijn we klaar voor de volgende stap.

5

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd!

U bent door de selectieprocedure heen. Tijdens het genot van een kopje koffie of thee nemen wij het huurcontract door en bespreken wij samen het verdere traject met als einddoel: de sleuteloverdracht!

*Rent Valley verstrekt geen informatie over eventuele afwijzingen, ook niet indien kandidaten alle benodigde stukken hebben aangeleverd.

Rent Valley: "Ons doel is het vinden van de juiste match tussen woningzoekenden en -aanbieders"